Gyerek és családi fotózás

Vállalom családi és gyermek fotók készítését fotóműtermemben, vagy akár otthonában és szabadban is. Célom, hogy olyan fotók készüljenek amik évek múltán is visszatükrözik a belőlük áradó szeretetet, meghittséget, humort. Legfőbb szempontom a természetesség, egyszerűség letisztultság. Ha hasonló fotókat szeretne, mint amilyeneket a galériában lát, kérem keressen!

A fotózás menete:
A fotózáshoz előzetes időpontegyeztetés szükséges.
Helyszíne tetszés szerint választható, külső helyszínen, az otthonában, vagy a műtermemben. Stúdiómban profi világítástechnikával, több fajta háttér előtt készítek képeket a klasszikus beállításoktól, a spontán, elkapott pillanatokig. Az előre kitalált és jól kipróbált beállításaimon felül egyedi ötleteket is megvalósítok. Lehet hozni több fajta ruhát, saját játékokat, dekorációt is. Választott képek vágása, korrekciója, retusálása. A fotózás során sok felvétel készül, ezekből lehet válogatni egy ideiglenes internetes galérián keresztül.
A kidolgozott képeket retusálva, max. felbontásban, digitálisan adom át színesben és fekete- fehérben, Cd -n.

A választott fotókból van lehetőség papírképeket is rendelni. Árakról kérem érdeklődjön e-mailben vagy telefonon: +36-20/521-7766